ponedeljak, 16. jul 2018.

Sekretarijat za socijalnu zaštitu

Izmene i dopune konkursne dokumentacije za javni konkurs za finansiranje projekata koje realizuju udruženja iz oblasti socijalne zaštite u Beogradu u 2018/2019

GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA
Sekretarijat za socijalnu zaštitu

objavljuje

IZMENE I DOPUNE KONKURSNE DOKUMENTACIJE ZA JAVNI KONKURS
ZA FINANSIRANJE PROJEKATA  KOJE REALIZUJU UDRUŽENJA IZ OBLASTI SOCIJALNE ZAŠTITE NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA U 2018/2019. GODINI

Sekretarijat za socijalnu zaštitu je dana 13. jula 2018. na internet stranici grada Beograda objavio Javni konkurs za finansiranje projekata koje realizuju udruženja iz oblasti socijalne zaštite na teritoriji grada Beograda u 2018/2019 godini. Nakon objavljivanja Javnog konkursa, zbog tehničke greške, ukazala se potreba za izmenama i dopunama konkursne dokumentacije u delu priloga 2 – Obrazac budžeta projekta. 
Iz navedenih razloga, Sekretarijat za socijalnu zaštitu je izvršio izmene i dopune priloga 2 – Obrazac budžeta projekta koji čini sastavni deo konkursne dokumentacije. 
Imajući u vidu da je prilog 2 – Obrazac budžeta projekta sastavni deo konkursne dokumentacije objavljene dana 13. jula 2018. godine, Sekretarijat za socijalnu zaštitu u celosti objavljuje Javni konkurs za finansiranje projekata koje realizuju udruženja iz oblasti socijalne zaštite na teritoriji grada Beograda u 2018/2019 godini sa izmenama i dopunama konkursne dokumentacije, radi lakše pripreme prijave na konkurs. 
Rok za podnošenje prijava ostaje nepromenjen i traje 15 dana od dana objavljivanja Javnog konkursa, odnosno zaključno sa 30. julom 2018. godine. 

Tekst konkursa