subota, 1. septembar 2018.

Sekretarijat za sport i omladinu

Poziv za dostavljanje predloga projekata u oblasti sporta koje će sufinasirati Grad Beograd - Sekretarijat za sport i omladinu

GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA
Sekretarijat za sport i omladinu

Beograd, Kraljice Marije

upućuje

POZIV
za dostavljanje predloga projekata u oblasti sporta koje će sufinansirati Grad Beograd – Sekretarijat za sport i omladinu u periodu od 1. februara do 28. februara 2019. godine za učenike osnovnih i srednjih škola u Beogradu

Predmet ovog Javnog poziva su sportsko-rekreativni projekti koji se realizuju od 1. februara do 28. februara 2019. godine, a koji su besplatni za učenike osnovnih i srednjih škola.
Predlozi projekata koji su predmet ovog javnog poziva podeljeni su u četiri celine:
1.    Celina A.1
•    škole plivanja (obuka neplivača i usavršavanje tehnike plivanja) koje organizuju sportski klubovi (plivački i vaterpolo klubovi) i sportski centri registrovani kao javno preduzeće, ustanova, sportska privredna društva; 
2.    Celina A.2 
•     rekreativno klizanje koje organizuju sportski centri registrovani kao javno preduzeće, ustanova, sportska privredna društva kojima je grad Beograd ili gradska opština grada Beograda osnivač;
3.    Celina A.3 
•     sportsko-rekreativni kampovi koji obuhvataju najmanje 3 različita sporta, organizovan višečasovni dnevni boravak koje organizuju beogradski sportski centri registrovani kao javno preduzeće, ustanova kojima je Grad Beograd ili gradska opština Grada Beograda osnivač;
4.    Celina A.4 
•     rekreativno plivanje i rekreativno klizanje za učenike sa invaliditetom osnovnih i srednjih škola koji organizuju sportske organizacije 
Poziv se upućuje predlagačima koji imaju registrovano sedište na teritoriji grada Beograda, obezbeđeno najmanje 10 odsto od ukupnih troškova projekta iz sopstvenih sredstava ili nekog drugog izvora, i to:

1.    Za projekte navedene u celini A.1, A.2, A.3 i A.4:
•     Plivački i vaterpolo klubovi koji su članovi Plivačkog saveza Beograda ili Vaterpolo saveza Beograda za organizaciju škole plivanja (obuka neplivača i usavršavanje tehnike plivanja) i sportski centri registrovani kao javno preduzeće, ustanova, sportska privredna društva za projekat škole plivanja (obuka neplivača i usavršavanje tehnike plivanja) koja će trajati u periodu od 01.02.2019-28.02.2019. godine (A.1)
•     Sportski centri, registrovani kao javna preduzeća, ustanove, sportska privredna društva kojima je grad Beograd ili gradska opština grada Beograda osnivač za projekat rekreativno klizanje u periodu od 01.02.2019. do 28.02.2019. godine. (A.2)
•     Sportski centri registrovani kao javno preduzeće, ustanova kojima je osnivač grad Beograd za realizaciju sportsko-rekreativnih kampova u periodu od 01.02.2019 do 17.02.2019. godine (A.3)
•     Sportske organizacije za realizaciju projekata rekreativno plivanje i rekreativno klizanje za učenike sa invaliditetom osnovnih i srednjih škola, koje su u prethodnih 5 godina (minimum pet godina) realizovale projekte, u radu sa osobama sa invaliditetom u oblasti sporta, koji su sufinansirani iz budžeta grada Beograda, čija će realizacija trajati u periodu od 01.02.2019. do 17.02.2019. godine (A.4)

Potrebna dokumentacija (upustvo koje sadrži propisane uslove koje predlagač treba da ispuni za organizovanje programa i obrazac koji je sastavni deop predloga programa) može se preuzeti na dnu ove strane.

Dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona: 715-7463 i 715-7813 ili u Sekretarijatu za sport i omladinu, Kraljice Marije 1/HI (kancelarija 1106) svakog radnog dana od 10 do 12 časova.

Rok za podnošenje predloga projekata je 24. septembar 2018. godine do 15 časova na pisarnici Sekretarijata za sport i omladinu Gradske uprave grada Beograda i preko pošte do 24. septembar 2018. godine.