četvrtak, 18. april 2019.

Sekretarijat za zaštitu životne sredine

Obaveštenje „BANKOM“ d.o.o.

GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA
Sekretarijat za zaštitu životne sredine

Masarikova 5

objavljuje

OBAVEŠTENJE

Preduzeće „BANKOM“ d.o.o. iz Beograda, Bulevar Nikole Tesle 30a, kao nosilac projekta, podnelo je Sekretarijatu za zaštitu životne sredine zahtev za davanje saglasnosti na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu postrojenja za preradu soje, na katastarskim parcelama br. 1/5 i 9/2 KO Rvati, na području gradske opštine Obrenovac u Beogradu.

Poziva se zainteresovana javnost da izvrši uvid u sadržinu navedene studije do 10. maja 2019. godine u prostorijama Sekretarijata za zaštitu životne sredine, Masarikova 5, kancelarija 1108-3, XI sprat, radnim danima od 10 do 12 časova.

Javna prezentacija i javna rasprava o predmetnoj studiji o proceni uticaja biće održana 10. maja 2019. godine, u 11 časova, u zgradi Gradske uprave grada Beograda, u ulici Kraljice Marije 1, XX sprat, mala sala.

Mišljenje o navedenoj studiji zainteresovana javnost može dostaviti Sekretarijatu za zaštitu životne sredine u roku određenom za javni uvid i izneti u toku javne prezentacije, odnosno javne rasprave. 

Obaveštenje se objavljuje na osnovu čl. 20. i 29. stav 1. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu („Službeni glasnik RS”, broj 135/04 i 36/09).