subota, 22. jun 2019.

Sekretarijat za zaštitu životne sredine

Obaveštenje „LUKOIL SRBIJA“ a.d.

GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA 
Sekretarijat za zaštitu životne sredine
Beograd, Masarikova 5

objavljuje

OBAVEŠTENJE

Preduzeće „LUKOIL SRBIJA“ a.d. iz Beograda, Bulevar Mihaila Pupina 165d, kao nosilac projekta, podnelo je Sekretarijatu za zaštitu životne sredine zahtev za davanje saglasnosti na Studiju o proceni uticaja zatečenog stanja na životnu sredinu za izvedeni projekat stanice za snabdevanje motornih vozila gorivom sa instalacijama za TNG „Trg Branka Radičevića“, koja se nalazi na katastarskoj parceli broj 469 KO Zemun, na lokaciji Trg Branka Radičevića 7, gradska opština Zemun u Beogradu. 
Poziva se zainteresovana javnost da izvrši uvid u sadržinu navedene studije do 19. jula 2019. godine u prostorijama Sekretarijata za zaštitu životne sredine, Masarikova 5, kancelarija 1108-3, XI sprat, radnim danima od 10 do 12 časova. 
Javna prezentacija i javna rasprava o predmetnoj studiji o proceni uticaja biće održana 19. jula 2019. godine, u 11 časova, u zgradi Gradske uprave grada Beograda, u ulici Kraljice Marije 1, XX sprat, mala sala. 
Mišljenje o navedenoj studiji zainteresovana javnost može dostaviti Sekretarijatu za zaštitu životne sredine u roku određenom za javni uvid i izneti u toku javne prezentacije, odnosno javne rasprave. 
Obaveštenje se objavljuje na osnovu čl. 20. i 29. stav 1. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu („Službeni glasnik RS“, broj 135/04 i 36/09).