Uručenje ključeva za 270 stanova namenjenih izbegličkim porodicima

U četvrtak, 20. juna, u 12 časova, gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić, prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i komesar za izbeglice i migracije Republike Srbije Vladimir Cucić prisustvovaće uručivanju ključeva 270 stanova namenjenih izbegličkim porodicima  iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske u okviru petog potprojekta Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji (Kamendin, Ulica akrobate Aleksića 6-14).

Događaju će prisustvovati i predsednik opštine Zemun Dejan Matić, ambasador Sjedinjenih Američkih Država Kajl Rendalf Skat, ambasador Švajcarske Filip Ge, šef Misije OEBS-a u Srbiji Andrea Oricio, predstavnik Delegacije Evropske unije u Srbiji Ingve Engstrom, viceguverner Banke za razvoj Saveta Evrope Tomaš Boček, šef Predstavništva UNHCR-a u Srbiji Hans F. Šoder, direktor Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru Dragan Katuca, kao i brojni predstavnici drugih državnih i međunarodnih institucija i organizacija, donatori i korisnici.

Za više informacija možete da se obratite Aleksandri Dimić iz Komesarijata za izbeglice i migracije na telefon 064/8281-694 ili mejl adresu aleksandra.dimic@kirs.gov.rs .

NAPOMENA: Prevoz za predstavnike medija organizovan je u 11 časova ispred Starog dvora (Dragoslava Jovanovića 2).


Pozivamo vas da medijski ispratite ovaj događaj.