Sednica Skupštine grada Beograda

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za utorak, 25. jun, u 10 časova, 
 
13. Sednicu Skupštine grada Beograda

Odbornici će raspravljati o Predlogu odluke o završnom računu budžeta Grada Beograda za 2018. godinu, Predlogu odluke o boravišnoj taksi, Predlogu odluke o izmenama i dopunama Odluke o naknadama za korišćenje javnih površina za teritoriju grada Beograda, kao i o Predlogu odluke o konverziji potraživanja Grada Beograda po osnovu neizmirenih izvornih i ustupljenih javnih prihoda u trajni ulog u kapitalu akcionarskog društva „Holding industrija kablova”, Jagodina.
Na dnevnom redu sednice je i Predlog odluke o usvajanju projekta institucionalnog javno-privatnog partnerstva uvođenja sistema javnih bicikala u gradu Beogradu, Predlog odluke o izmeni i dopunama Odluke o javnim parkliralištima, Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o načinu postupanja sa nepokretnostima koje su u javnoj svojini Grada Beograda, kao i Izveštaj o radu Saveta za zdravlje Grada Beograda za 2018. godinu.
Pred odbornicima su i predlozi odluka o izmeni i dopuni Odluke o utvrđivanju  naziva ulica na teritoriji Rakovice i Čukarice, kao i o izmeni naziva ulica na teritoriji Vračara i  Zemuna, a na dnevnom redu su i predlozi odluka o podizanju spomenika despotu Stefanu Lazareviću, Nikolaju Krasnovu i Miloju Mići Orloviću, kao i predlozi rešenja o obrazovanju odbora za podizanje ovih spomenika.
Odbornici će raspravljati o Predlogu odluke o izmeni i dopunama Odluke o komunalnom redu, kao i Predlogu odluke o dopuni Odluke o određivanju komunalnih delatnosti, a na dnevnom redu je i nekoliko predloga planova detaljne regulacije od važnosti za razvoj grada. 

    Sednica Skupštine grada Beograda održaće se na Trgu Nikole Pašića 6,  sala 10 u prizemlju. 
Dnevni red sednice Skupštine grada možete pogledati na sajtu Grada Beogada, na sledećoj stranici: http://www.beograd.rs/cir/beoinfo/1762015-sednica-skupstine-grada-u-utorak-25-juna/ .