Samit mladih

U utorak, 19. novembra, u 12 časova, u hotelu „Metropol” ( Bulevar kralja Aleksandra 69), gradonačelnik prof. dr Zoran Radojičić obratiće se učesnicima i otvoriti  „Samit mladih”.

Na svečanosti otvaranja prisutnima će se obratiti i član Gradskog veća Dragomir Petronijević, direktor Kancelarije za mlade Nedeljko Radosavljević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i savetnik ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Nikola Lazić.

Otvaranju „Samita mladih“ prisustvaće članovi Gradskog veća Tanja Popović, Elena Bilić, Filip Marjanović, Stevo Marušić, Slobodan Šolević i Zoran Adamović, kao i sekretarka za sport i omladinu Dragana Belojević i sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš.

 

Na petom „Samitu mladih”, koji organizuje Kancelarija za mlade Grada Beograda, biće organizovana interaktivna predavanja, panel diskusije i radionice na kojima će mladi moći da razmenjuju mišljenja sa predavačima.

 

 

Pozivamo vas da medijski ispratite ovaj događaj.