Sednica Skupštine grada Beograda

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević zakazao za petak, 12. mart, u 10 časova, u Sava centru (ulaz iz Ulice Milentija Popovića 9),

27. Sednicu Skupštine grada

Na dnevnom redu sednice biće informacija o stanju bezbednosti u gradu Beogradu, Predlog Odluke o izmenama i dopuni odluke o utvrđivanju obima sredstava za vršenje poslova Grada i gradskih opština i određivanju prihoda koji pripadaju Gradu, odnosno gradskim opštinama u 2021. godini ka i Predlog odluke o izmenama Odluke o budžetu Grada Beograda za 2021. godinu.
Odbornici će odlučivati i o Predlogu plana detaljne regulacije lokacije „Moravska” – deo naselja Bataševo u Mladenovcu, Predlogu plana detaljne regulacije lokacije „Mali prolaz” deo naselja Međulužje u Mladenovcu, Predlogu plana detaljne regulacije Centra za upravljanje komunalnim otpadom – transfer stanice u Mladenovcu kao i više predloga i o izradi planova detaljne regulacije od značaja za razvoj grada.
Na dnevnom redu je Predlog odluke o uniformi i oznakama komunalnih milicionara, Predlog odluke o označavanju vozila i plovila i opremi Komunalne milicije, Predlog zaključaka o davanju saglasnosti na plan rada Sekretarijata za poslove komunalne milicije za 2021. godinu, Predlog Odluke o izmeni odluke o javnim parkiralištima te Predlog odluke o izmenama odluke o naknadama za korišćenje javnih puteva za teritoriju grada Beograda.
Sednica Skupštine grada Beograda, biće održana uz poštovanje preporuka Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd o preventivnim merama u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID -19.

Dnevni red sednice možete pročitati na sajtu Grada Beograda , na sledećoj stranici https://www.beograd.rs/cir/beoinfo/1780646-sednica-skupstine-grada-u-petak-12-marta/

Napomena: neophodno je da novinari i snimatelji imaju važeće novinarske akreditacije.