Potpisivanje Ugovornog sporazuma za Projekat izgradnje infrastrukture i nasipanje platoa za depo metroa u Makiškom polju u Beogradu

U sredu, 3. novembra, u 14 časova, u Svečanoj sali Starog dvora, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, ministar finansija Siniša Mali, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović i predstavnik kompanije „Powerchina” Jang Fan, obratiće se prisutnima nakon potpisivanja Ugovornog sporazuma za Projekat izgradnje infrastrukture i nasipanje platoa za depo metroa u Makiškom polju u Beogradu (Dragoslava Jovanovića 2).

Ugovorni sporazum će potpisati ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, direktor JP „Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda” Dušica Anđelković, sekretar za komunalne i stambene poslove Nikola Kovačević i predstavnik kompanije „Powerchina” Jang Bo.

Događaju će prisustvovati i  predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, glavni gradski urbanista Marko Stojčić, pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović,  direktor JKP „Beogradski metro i voz” Stanko Kantar, šef kabineta ministra finansija Luka Tomić, savetnik za ekonomsku i trgovinsku saradnju Ambasade Narodne republike Kine Liu Kai i članovi Radne grupe za metro. 

NAPOMENA: Potrebno je da redakcije do danas, 2. novembra, do 20 časova, na mejl: info.pr@beograd.gov.rs akredituju svoje novinare, fotografe i snimatelje. 

Pozivamo vas da medijski ispratite ovaj događaj.