понедељак, 20. јануар 2020.

Нови, садржајнији и прегледнији сајт „Београдског водовода и канализације”

ЈКП „Београдски водовод и канализација” oд данас има нови сајт, модернизован и обогаћен новим садржајима, а све у циљу да се задовоље потребе корисника.

Како је саопштено из овог предузећа, нова верзија интернет презентације нуди грађанима савремен приступ потребним информацијама и лакше налажење одговора и решења.

Званични сајт ЈКП БВК www.bvk.rs нуди транспарентност, отвореност и двосмерну комуникацију са грађанима. Он је прегледнији, функционалнији и лак за навигацију.

Захваљујући новом изгледу интернет презентације „Београдског водовода и канализације”, сви корисници ће моћи много лакше, једноставније и прегледније да се информишу. У сваком тренутку, на редизајнираној интернет презентацији налазе се корисне информације о кваровима и планираним радовима на водоводној мрежи, актуелним реконструкцијама водоводне и канализационе мреже у свим градским општинама, раду фонтана и градских чесама, рачунима, као и делатности нашег предузећа.

Дневно, сајт ЈКП БВК евидентира око 6.000 посета, док их је у 2019. години забележено преко два милиона. Сајт је урађен у ћириличној и енглеској верзији, а корисници га могу погледати на линку www.bvk.rs.