субота, 14. септембар 2019.

Градоначелник Радојичић честитао кошаркашкој репрезентацији Србије и захвалио Ђорђевићу на свим досадашњим успесима

Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић честитао је кошаркашкој репрезентацији Србије на победи у утакмици против Чешке, која је наше Орлове довела до 5. места на Светском првенству, и захвалио Александру Ђорђевићу на свим досадашњим успесима. 

„Орлови, честитам вам на достојанственој, пожртвованој, професионалној игри и победи на утакмици која вас је довела до 5. места на светском првенству. Одлика јаких јесте да и након пораза нађу снаге за нове изазове, а ви сте показали да сте јаки победом над америчком и чешком репрезентацијом, чиме сте нам приредили ужитак у гледању утакмица и учинили нас поносним. 

Конкуренција је била јака, све државе се такмиче, сви су уложили много труда како би освојили неко од прва три места. Оно што је важно јесте да сте ви по ко зна који пут, показали квалитет. Србија је земља кошарке и са тако квалитетним кошаркашима, славићемо титулу нa неким од следећих великих тамичења. Посебно захваљујем Александру Саши Ђорђевићу на свим медаљама које је донео Србији и на свему што је урадио за српску кошарку и као селектор и као играч”, поручио је градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић.