понедељак, 16. децембар 2019.

Радови на водоводној мрежи у седам општина

Потрошачи општине Палилула остаће без воде данас од 8 до 16 сати у улицама Јухорској, од Маријане Грегоран до Срнетичке, Хомољској и Сврљишкој, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

У истој општини сутра од 8 до 16 сати, без воде ће бити потрошачи у Улици Патриса Лумумбе, од броја 71 до Миријевског булевара, и од Војводе Мицка Крстића до Јухорске.

Становници општине Раковица, сутра ће од 8 до 17 сати бити без воде у улицама Луке Војводића, Годоминској, Милице Српкиње, Снежане Хрепевник, Миле Димић, Рујица, Старца Милије, Др Миливоја Петровића, Пилота Ратка Јовановића, Гусларској, Космајског одреда, Какањској, Водице и Краљице Јелене.

Такође, сутра од 8.30 до 18 сати без воде ће бити и становници општине Звездара у Раваничкој улици, од Господара Вучића до Радојке Лакић.

Због неодложних радова „ЕПС Дистрибуција” Београд, сутра од 8 до 22 сата, повремене прекиде у водоснабдевању осетиће и потрошачи у насељима општине Барајево, Лазаревац и Чукарица: Ненадовац, Глумчево брдо, Дражановац, Стара Липовица, Пландиште, Гунцати, Стражарија, Средњи крај, Насеље Гај, Равни Гај, Барајево, Мељак, Баћевац, Лесковац, Степојевац, Шиљаковац, Вранић, Тараиш, Бождаревац, Врбовно, Велики Борак, Бељина, Лисовић, као и потрошачи у Улици 1. маја у насељу Велика Моштаница.

Из „Водовода” апелују на грађане да припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе.

Све додатне информације потрошачи могу добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на web-сајту: www.bvk.rs.