понедељак, 20. јануар 2020.

Манифестација „Ноћ укуса” први пут у модерном амбијенту Палилулске пијаце

Јавно комунално предузеће „Градске пијаце” у петак 24. јануара организује гастрономску манифестацију „Ноћ укуса” у модерном простору Палилулске пијаце. Од 18 часова до поноћи посетиоце очекује широк асортиман домаћих традиционалних производа, од пршуте, кобасица, чварака, ајвара до разних врста џемова и здравих слатких посластица без шећера.

Поред куповине, посетиоци ће моћи да дегустирају разне врсте производа, а приликом обиласка тезги и да уживају у топлим зимским напицима.

Разноврсност садржаја Палилулске пијаце и у „Ноћи укуса” нуди могућност набавке свежих месних, сухомеснатих производа и рибе, интернационалних јела, хране из велнес програма, бројних непрехрамбених производа, кухињске галантерије, цветних аранжмана, као и хране и опреме за кућне љубимце.

У „Ноћи укуса” најмлађе посетиоце у дечјем кутку очекују анимације попут интерактивних радионица уз кловнове и мађионичаре, док ће љубитељи позоришта у културном кутку моћи да купе карте за омиљене представе по промотивним ценама.

Како би гастрономска манифестација „Ноћ укуса” протекла у што пријатнијој атмосфери, „Градске пијаце” су за своје посетиоце организовале и музички програм у коме ће наступити ди-џеј Бркати.