уторак, 2. јун 2020.

Општина Земун расписала Јавни позив за најлепшу фотографију 2020. године

Градска општина Земун расписала је Јавни позив за пројекат „Најлеша фотографија Земуна” са циљем да промовише историјске, културне, природне и друге лепоте ове општине.

Пројекат је такмичарског карактера, а грађани се позивају да пошљу своје фотографије, освоје неку од награда и буду део изложбе поводом обележавања празника општине.

Темe фотографија могу да буду историјске, културне, природне и друге лепоте, културно-историјски споменици, верски објекти, обичаји, људи, улице, културни и спортски догађаји, манифестације, пејзажи и све оно што представља лепоте и специфичности Земуна.

Стручна комисија ће три најлепше фотографије наградити, а двадесет репрезентативних фотографија ће бити изложено у галеријском простору Канцеларије за младе поводом празника Градске општине Земун, 5. новембра.

Крајњи рок за доставу фотографија је 1. септембар 2020. године. Фотографије послате после рока неће бити разматране.

Додатне информације грађани могу добити лично, у просторијама Канцеларије за младе Земун у Косовској улици број 9, као и на број телефона 064/4075-608 и путем веб-странице http://zemun.rs/najfotografije-zemuna/.