четвртак, 24. јун 2021.

Подела бицикала и кацига школама и најбољим основцима Раковице

Председник општине Раковица Милош Симић и државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић уручили су бицикле најбољим ученицима основних школа са ове општине, саопштено је из Општине Раковица.

У наставку пројекта „Буди пажљив и сналажљив” Градска општина Раковица у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја организовала је обуку о безбедној вожњи бицикла. Свака основна школа у Раковици послала је троје најбољих ученика четвртог или петог разреда, који су на посебно припремљеном полигону вежбали безбедну вожњу.

Наставнике и ученике који су учествовали у акцији у име Општине Раковица поздравио је председник Милош Симић који је захвалио Милосаву Миличковићу и директору Агенције за безбедност саобраћаја Душку Пешићу на свему што су учинили за безбедност деце у саобраћају. Симић је честитао ученицима на успеху који су постигли у школи, позвао их да оно све што науче пренесу и својим другарима.

Душко Пешић из Агенције за безбедност саобраћаја захвалио је Општини Раковица на сарадњи и на организацији оваквих акција које имају за циљ повећање безбедности деце у саобраћају.

Свима који су учествовали у обуци уручене су кациге, кабанице и други пригодни поклони које су обезбедили Општина Раковица и Агенција за безбедност саобраћаја.