четвртак, 26. мај 2016.

Уручене награде најбољим младим рецитаторима

Заменица председника Скупштине Београда Андреа Радуловић уручила је данас награде деци и младима који су учествовали на 56. Градском такмичењу рецитатора, 16. Фестивалу кратких драмских форми – меморијал „Драгослав Симић”  и 31. Фестивалу позоришних игара и младих Београда. 

–  Ова манифестација представља још једну активност Града Београда, где постоји политика подржавања младих талената и наше деце која су показала да су веома креативна, да имају свој глас и да га испољавају. Морам да истакнем да нам је изузетно драго због подршке организацији „Пријатељи деце Београда”, која има заиста велико срце, пуно духа и са децом предивно раде, мотивишући их да више труде и испољавају свој уметнички глас, на шта деца изузетно добро реагују. У име Града Београда и Фондације за младе таленте још једном истичем пуну подршку оваквим догађајима. Надамо се да ћемо  видети још више младих талената и награда које су освојили – истакла је Радуловићевa, која је овом приликом примила захвалницу од организатора.

Покровитељи програма су Градска управа Београда и Секретаријат за спорт и омладину, који су захвалили бројним донаторима, међу којима су били издавачи „Дерета” и  „Креативни центар”, али и многи други.