понедељак, 12. септембар 2016.

Председник општине Врачар у посети средњим школама

Председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић обишао је данас четири средње школе на територији те општине, разговарао са руководством, наставним кадром и ученицима и упознао се са ситуацијом на почетку школске године и поручио да су им врата општинске управе отворена за све идеје, предлоге и сугестије а на добробит младих и њиховог образовања.

Недељковић, који је претходних дана посетио све основне школе на Врачару, наставио је обилазак образовних установа те обишао XIV београдску гимназију, Техничку школу ГСП, Трећу београдску гимназију и Архитектонско-техничку школу.

Он је новинарима током посете XIV београдској гимназији изнео податак да је на Врачару у средњим школама више од 4.500 ученика и да ће општинска управа урадити све што је потребно, а што је у њеном домену, да омогући најбоље могуће услове школовања младима у тој општини.

Како је рекао за оне ствари за које је Град одговоран општинска управа Врачара ће отићи и закуцати на врата градске управе и заједно са њима покушати и изналазити адекватна решења.

Он је управама средњих школа, школским одборима и ученицима, поручио да имају општинско руководство и председника код којих могу да закуцају , да се обрате, изнесу предлоге, сугестије...

– Ми ћемо им изаћи у сусрет уз жељу и да све оно што је могуће пропуштено у последњих 10 - 15 годинанадокнадимо за што краће време и на задовољство свих, школских руководстава, наставног кадра и запослених у школама и надасве ученика и родитеља – подвукао је Недељковић.