среда, 14. јун 2017.

Измена саобраћаја у улицама Наде Наумовић и Мирче Ацева

Саобраћај у улицама Наде Наумовић и Мирче Ацева биће измењен и затворен по фазама због проширења топловодне мреже и прикључивања објеката на топловод, најављено је из Секретаријата за саобраћај.

У првој фази до 24. јуна саобраћај ће бити затворен у Наде Наумовић, од Улице сива стена до Ванђела Томе и биће измењен режим саобраћаја у Ванђела Томе на углу са Улицом Наде Наумовић.   

Друга фаза ће трајати од 25. јуна до 9. јула и у тој фази долази до затварања саобраћаја у Улици Наде Наумовић од Ванђела Томе до Мицкијевичеве и измене режима саобраћаја у Ванђела Томе и Мицкијевичевој код раскрснице са Улицом Наде Наумовић.

Tрећа фаза је од 10. до 15. јула и саобраћај ће бити измењен у Мицкијевичевој код раскрснице са Улицом Наде Наумовић. 

Четврта фаза, у којој ће радови трајати од 16. до 21. јула, измениће режим саобраћаја у Мирче Ацева, код раскрснице са Улицом Наде Наумовић. 

Фаза 5 је од 22. до 30. јула и доћи ће до измене режима саобраћаја у Мирче Ацева, између улица Браће Јерковић и Наде Наумовић. 

Фаза 6 ће трајати од 31. јула до 5. августа и условиће измену режима саобраћаја у Улици Мирче Ацева, између улица Браће Јерковић и Наде Наумовић.