понедељак, 24. септембар 2018.

Сајам запошљавања за особе са инвалидитетом

Филијала за Град Београд Националне службе за запошљавање и Градска општина Врачар у четвртак 27. септембра, организују Сајам запошљавања за особе са инвалидитетом. Сајам ће се одржати у згради Општине Врачар, Његошева 77. 

Како се наводи у саопштењу Националне службе за запошљавање, понуду слободних послова представиће преко 20 фирми. Овим предузећима је потребно око 200 радника различитих профила и степена квалификација: касира и продаваца, магационера, административних радника, возача, администратора онлине продаје, радника обезбеђења, перача судова, менаџера за физичка лица, дипломираних и виших фармацеута, фармацеутских техничара, дипломираних економиста и економских техничара, ИТ стручњака, спремачица, курира, возача, радника у кол центру, контролора пописа робе и малопродаје, калкуланата и помоћних радника.

Званично отварање врачарског Сајма запошљавања заказано је за 10.30 часова, када ће се учесницима, незапосленим суграђанима са инвалидитетом и послодавцима, обратити председник општине Врачар проф. др Милан Недељковић и директор београдске Филијале Националне службе за запошљавање Добросав Марић.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе се и предају им своју радну биографију (ЦВ). У оквиру овог догађаја у 11 сати ће бити организована и обука за активно тражење посла, намењена незапосленим особама са инвалидитетом. На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима за подстицање запошљавања, а незапосленима ће бити пружена помоћ у писању биографије.