недеља, 15. септембар 2019.

Данас се завршава реконструкција Улице 27. марта, саобраћај у понедељак

Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је данас гостујући у јутарњем програму ТВ Пинк да Град Београд данас завршава реконструкцију улице 27. марта и да ће она бити отворена за саобраћај у понедељак, 16. септембра.

– Секретаријат за инвестиције завршава данас реконструкцију улице 27. марта, од Старине Новака до Таковске, и она ће бити отворена за саобраћај од понедељка, 16. септембра – рекао је Ѓоран Весић. 

Секретар за инвестиције Лука Петровић, гостујући у јутарњем програму ТВ Прва, потврдио је ову информацију и додао да ће реконструкција Улице Краљице Марије, од Рузвелтове до Старине Новака, бити завршена првих дана октобра, када ће и ова деоница бити пуштена за саобраћај. Раскрсница Таковске са улицама 27. марта и Џорџа Вашингтона биће „у пуном профилу пуштена за саобраћај 19. септембра”. 

Весић и Петровић су захвалили извођачима на вредном раду, као и грађанима који су имали стрпљења. 

– Сви грађани који живе у улицама 27. марта и Краљице Марије веома добро знају на шта су личиле њихове улице које деценијама нико није сређивао до пре само пар месеци. Изглед тих улица био је срамота за град. Сада су улице реконструисане, замењене су водоводне и канализационе инсталације и постављене нове шине, тако да сада те улице изгледају како треба да буду уређени булевари у једној европској престоници – поручио је Весић.