понедељак, 16. септембар 2019.

Превентивни прегледи у Камендину и Угриновцима

На иницијативу Градске општине Земун 14. и 15. септембра организовани су превентивни гинеколошки прегледи и ултрзвук стомака у здравственим станицама у Камандину и Уриновцима, саопштавају из ове градске општине.

Тим поводом, председник Градске општине Земун Дејан Матић посетио је грађане који су у Здравственој станици „Угриновци” чекали на преглед.

– Настојаћемо да и у наредном периоду грађанима омогућимо да у земунским здравственим станицама обаве и друге специјалистичке прегледе. На овај начин грађанима који раде пружамо прилику да током викенда посвете више пажње себи и свом здрављу – рекао је председник Матић.

Директорка Дома здравља „Земун” др Александра Цветковић нагласила је добру сарадњу са Градском општином Земун, која је изузетно важна у организовању превентивних кампања.

Савет за здравство, социјалну и дечију заштиту Градске општине Земун и надаље ће сарађивати са здравственим установама, школама, обдаништима и удружењима ради подизања свести грађана о неопходности очувања здравља, саопштавају из општине Земун.