уторак, 17. септембар 2019.

Без воде потрошачи на општинама Вождовац и Палилула

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Вождовац, 19. септембра од 8 сати до поноћи без воде ће бити потрошачи у улицама Браће Јерковића (од Дарвинове до Пива Караматијевића) и Јована Бијелића (од Браће Јерковића до Мештровићеве), саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Такође, због радова на водоводној мрежи на општини Палилула, од 18. септембра  у 20 сати до 19. септембра у 16 сати без воде ће бити потрошачи у улици Старине Новака (од Краљице Марије до Илије Гарашанина), Булевару краља Александра (од Београдске до Кнеза Милоша), Кнеза Милоша (од броја 27 до Булевара краља Александра), 27. марта (од Мајора Илића до Старине Новака),улице Илије Гарашанина и Мирочкој.

За најнужније потребе обезбеђене су цистерне с водом за пиће. Из овог предузећа апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

Све додатне информације потрошачи могу добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на број телефона 3606-606, као и на веб-адреси www.bvk.rs.