субота, 21. септембар 2019.

Радови на водоводној мрежи

Планирани радови на водоводној мрежи на општини Палилула, који су најављени за недељу, 22. септембра одложени су до даљег, најављено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Потрошачи у насељима Крњача, Котеж, Борча и Овча у недељу ће имати уредно водоснабдевање.

Екипе ЈКП „Београдски водовод и канализација“ изводиће планиране радове на испирању водоводне мреже на општини Нови Београд од 23. до 28. септембра. Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 сата до 6 сати осетиће потрошачи у следећим блоковима и насељу: 23/24. септембра – блокови 7, 7а, 8, 8а, 24/25. септембра – блокови 9а, 11б, 11в и 2, 25/26. септембра – блокови 70 и 70а, 26/27. септембра – насеље Бежанијска коса и Месне заједнице 1 и 2, 27/28. септембра – блок 67 и Старо Сајмиште (бродоградилиште).

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Из овог предузећа апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. Екипе Београдског водовода ће се трудити да радове обаве у што краћем року. Планирани радови на испирању водоводне мреже обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде задовољавајућег квалитета.

Због планираних радова на водоводној мрежи у општини Гроцка 23. септембра од 8 до 24 сата без воде ће бити потрошачи у насељима Винча и Лештане.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3 606 606, а информације о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на адреси www.bvk.rs.