среда, 9. октобар 2019.

Радови на водоводној мрежи у четвртак

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Раковица, у четвртак, 10. октобра, од 8 до 20 сати без воде ће бити потрошачи у улицама Миљаковачкој, Миљаковачке стазе, Миљаковачке ливаде, Миљаковачки виногради, Миљаковачки извори, Милутина Миљковића и Милутина Миљковића (1. прилаз), саопштавају из „Београдског водовода и канализације”.

Истога дана на општини Вождовац, од 8.30 до 18 сати, без воде ће бити потрошачи у следећим улицама: Борисављевићевoj (од броја 1 до броја 65), Пироћанчевoj и Стевана Лилића. У четвртак ће, такође због радова на мрежи, на општини Палилула од 8.30 до 18 сати без воде бити потрошачи у Улици Станоја Главаша (од Далматинске до Цвијићеве улице).

Из овог предузећа апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе, а за најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.