понедељак, 14. октобар 2019.

Радови на водоводној мрежи у општинама Савски венац и Звездара

Потрошачи општине Звездара остаће без воде у уторак, 15. октобра, од 9 до 15 сати, саопштавају из ЈКП „Београдски водовод и канализтација”. 

Без воде ће остати потрошачи у улицама Николе Груловића, Липовачкој, Живка Јовановића, Цветанова ћуприја, Стари виногради, Ладно брдо, Урвинској, Долинској,  Буљубашина вода, Чесмица,  Ристин поток, Милошев кладенац и у другим улицама.

За најнужније потребе за пијаћом водом биће обезбеђене ауто-цистерне.

Из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

Од данас до суботе, 19. октобра, испирање водоводне мреже ће се спровести на општини Савски венац услед чега ће доћи до краткотрајног замућења воде. 

Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 до 6 сати осетиће следећи потрошачи: 

– 14. и 15. октобра – у улицама између Бранковог моста и Старог савског моста (Херцеговачка, Карађорђева, Гаврила Принципа, Балканска, Адмирала Гепрата, Савска, Сарајевска и бочне улице); 
– 15. и 16. октобра – у делу општине Савски венац оивиченом улицама Кнеза Милоша, Масариковом, Краља Милана, Булеваром ослобођења и Булеваром Франше д' Епереа; 
– 16. и 17. октобра – у делу општине Савски венац оивиченом Булеваром Франше д' Епереа, Булеваром кнеза Александра Карађорђевића и улицама Незнаног јунака, Рајка Митића и Љутице Богдана; 
– 17. и 18. октобра – у Булевару војводе Мишића, улицама Васе Пелагића и Сање Живановића, као и у делу општине Савски венац оивиченом Булеваром војводе Путника и улицама Ужичком и Теодора Драјзера; 
– 18. и 19. октобра – у делу општине Савски венац оивиченом Булеваром кнеза Александра Карађорђевића и улицама Михаила Аврамовића, Краљице Ане, Црнотравском и Незнаног јунака, као и део од Црпне станице 15, дуж Булевара патријарха Павла до Гардијске и Топчидерске улице.

Из „Водовода” апелују на потрошачи да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. 

Планирани радови на испирању водоводне мреже обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде задовољавајућег квалитета. 

Све додатне информације потрошачи могу добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.