четвртак, 17. октобар 2019.

„Завеслајмо заједно” и „Трофеј Београда” у хокеју на трави

У организацији Асоцијације „Спорт за све”, под покровитељством Града Београда и Секретаријата за спорт и омладину, 20. октобра одржаће се манифестација „Завеслајмо заједно”, саопштено је из овог секретаријата.

Окупљање је предвиђено у 11 сати на Чукаричком рукавцу, код ресторана „Стенка” и Клуба за рекреацију, спорт и наутику „Савска оаза”, где ће бити пријављивање. У  11.45 часова предвиђено је спуштање кајака у воду, а полазак је у 12 часова, испод крака Новог моста.
Спуст је предвиђен низ десну обалу реке Саве, поред Београда на води, Капетаније, „Бетон хале” до ПД  „25. мај – Милан Гале Мушкатировић”, а излазак је на првој кривини код спортског центра.

Предвиђено је 100 чамаца (кајака, кануа, рафтинг чамаца) и око стотину учесника, рекреативаца, као и спортиста који се баве веслањем.

Такође, како наводе из овог секретаријата, „Трофеј Београда” у хокеју на трави одржаће се 19. октобра у 9 сати у Пионирском граду (Кнеза Вишеслава 27).

У борби за трофеј учествоваће хокејашице и хокејаши из Суботице, Новог Сада и Београда, а своје вештине и умећа промовисаће и млади играчи из Београда и Свилајнца.