понедељак, 9. децембар 2019.

Без воде данас и сутра делови Врачара и Звездаре

Потрошачи оштине Звездара данас су без воде од 7 до 18 сати у насељу Гунцати, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Такође и потрошачи општине Врачар данас неће имати воду од 8 до 16 сати у улицама Његошевој (од Алексе Ненадовића до Коче Капетана) и Мутаповој (од Макензијеве до Његошеве).

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Палилула, сутра од 8 до 21 сат без воде ће остати потрошачи у улицама Карнегијевој, Илије Гарашанина (од Карнегијеве до Добре Митровића), 27. марта (од Мајора Илића до Старине Новака – парна страна), Старине Новака (од 27. марта до Илије Гарашанина), Мирочкој, Добре Митровића и у околним улицама.

Становници општине Звездара сутра од 8.30 до 18 сати биће без воде у улицама Хаџи Мустафиној, Велимира Рајића, Шабачкој и Живојина Жујовића.

Истог дана, од 8 до 16 сати без воде ће бити потрошачи општине Врачар у улицама Баба Вишњиној (од Његошеве до Макензијеве), Вишкој, Голсвордијевој (од Хаџи Ђерине до Кичевске) и Курсулиној (од Његошеве до Крунске).

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна. 

Из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

Све додатне информације корисници могу добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.