среда, 11. децембар 2019.

Бесплатан излет на Тару за пензионере са Савског венца

У организацији Општине Савски венац, сто пензионера отишло је јутрос на бесплатан дводневни излет на Тару, а испратила их је председница ове општине Ирена Вујовић.

Oна је нагласила да брига о најстаријим суграђанима остаје један од приоритета Општине Савски венац и најавила наставак организовања бесплатних излета, као и бројних бесплатних програма за најстарије у наредном периоду.

– Излети су најпопуларнији од свих бесплатних програма које организујемо. Осим Таре, наши најстарији суграђани обилазили су и Врњачку Бању, Златибор, Авалу, Космај, затим манастире Каона, Покајница и Копорин. Дводневни излети на Тару, који су почели у новембру, наставиће се до Нове године и остало је још мало места – рекла је Ирена Вујовић и позвала пензионере са Савског венца да се што пре пријаве. 

За пензионере на излету обезбеђен је хотелски смештај и храна, лекарска екипа, богат садржај и бројне активности, а у повратку ће обићи и Манастир Рача и меморијални спомен-комплекс Кадињача.

Пријаве за излете се врше радним данима од 8 до 15 сати на телефон 011/2061-800 и на имејл: besplatno@savskivenac.rs, саопштено је из Општине Савски венац.