понедељак, 13. јануар 2020.

Мeђународно такмичење „Skate Helena” у уметничком клизању

Клизачки клуб „Хелена Пајовић”, Клизачки савез Србије и Клизачки савез Београда заједно организују традиционално међународно такмичење, тринаести по реду Европски куп „Skate Helena” у уметничком клизању, које ће се одржати у Леденој дворани „Пионир” од 14. до 18. јануара, саопштавају из Секретаријата за спорт и омладину. Покровитељи такмичења су Министарство омладине и спорта РС и Секретаријат за спорт и омладину Града Београда.

На такмичењу ће учествовати око 336 такмичара из 32 земље и око 45 званичника (судија). Тачна сатница тренинга и такмичења по категоријама биће објављена на интернет страници Клизачког савеза Србије по завршеном жребу који ће се обавити 14. јануара.

Улазница за овај интересантан спортски догађај биће оброк за напуштене мачке и псе Београда. Прикупљенa хранa биће прослеђена Удружењу за напуштене животиње „Алфа” с којим организатори такмичења имају дугогодишњу сарадњу. Сви посетиоци ће храну за псе и мачке моћи да оставе у обележену кутију која ће стајати на улазу у Ледену дворану „Пионир”.