петак, 14. фебруар 2020.

Туристичка организација Београда на сајму у Тел Авиву

Туристичка организација Београда промовисала је понуду за кратки градски одмор, атракције, културу и фестивале у нашем граду на сајму IMTM 2020. године у Тел Авиву, саопштено је из ове организације.

IMTM је једини и најзначајнији сајам туризма у Израелу, који је ове године одржан 26. пут, под покровитељством Министарства туризма Израела. 

Почетком прошле године, најзначајнији израелски портал о путовањима „Lametayel” препоручио je Београд као дестинацију коју треба посетити у 2019. години, што је резултирало тиме да су се гости из ове земље са око 76 хиљада остварених ноћења поново нашли на топ 10 листи у Београду. 

Током сајма, на штанду Србије одржан је велики број пословних састанака са туроператерима, агентима, организаторима путовања, као и новинарима и блогерима заинтересованим да промовишу Београд и Србију израелској публици. 

У циљу информисања потенцијалних израелских туриста о Београду, Туристичка организација Београда је недавно реализовала маркетинг кампању на друштвеним мрежама на хебрејском језику, што ће се наставити и у овој години.