петак, 14. фебруар 2020.

Полазницима курса енглеског језика уручени сертификати

Председник градске општине Земун Дејан Матић уручио је данас сертификате о успешно завршеном курсу енглеског језика полазницима који су нова знања стицали у оквиру пројекта „Моја земунска картица”, саопштено је из Општине Земун.

Часови су одржавани два пута недељно за две групе полазника које су похађале основни и напредни двомесечни курс енглеског језика. 

– Задовољство нам је када можемо да кажемо да пројекте које организујемо дају резултате. На вама је да одлучите да ли ћете учествовати на новим курсевима које ћемо организовати и да пренесете своје утиске рођацима, пријатељима и комшијама, како би се и они одлучили да вам се прикључе на наредним курсевима. Никада није касно да се улаже у себе, јер једино нам знање нико не може одузети – рекао је Матић и додао да одговорном политиком и стабилизацијом јавних финансија Општина Земун може, у оквиру свог буџета, да определи средства за све облике неформалног образовања.

У име полазника, професорки Тањи Марковић и организаторима курса захвалила је Вукосава Грујић, која је стекла сертификате А1 и А2 нивоа знања енглеског језика у складу са стандардом европске конвенције.

Градска општина Земун наставља са бесплатним програмима, тако да суграђани у наредном периоду могу да наставе са учењем енглеског језика, обуком за рад на рачунару и различитим видовима рекреације.