четвртак, 27. фебруар 2020.

„Uzakrota Travel Summit” у марту у Београду

Један од најпрестижнијих интернационалних догађаја у туристичкој индустрији „Uzakrota Travel Summit” одржаће се 10. марта у Београду, уз подршку Туристичке организације Београда.

Овај међународни скуп намењен је туристичким агенцијама, авио-компанијама, хотелима, блогерима, као и компанијама које пружају логистику туристичкој индустрији. 

Више од 30 предавача и панелиста из земље и иностранства говориће на теме: „Моћ растућих тржишта и онлајн платформи”, „Онлајн резервације и локални тренд корпоративних компанија у 2020”, „Садашњост и будућност онлајн платформи”, „Нове маркетиншке стратегије и групне посете”, „Које су преференце данашњих путника” и „Дигитални маркетинг у травел индустрији” и друге.

Директор Туристичке организације Београда Миодраг Поповић овим поводом је изјавио да ће „Uzakrota Travel Summit” бити најважнији туристички догађај српске престонице у овој години, на ком ће учесници имати прилику да стекну нова знања, размене искуства и остваре потенцијалне сарадње у области која је подложна непрестаним променама услед константног развоја технологије.

Након самита одржаног у Истанбулу 12. децембра прошле године, у оквиру ког је Туристичка организација Београда организовала „Београдско вече”, и који је са преко 4.500 учесника оцењен као један од најефикаснијих туристичких догађаја на свету, организатори су одлучили да „Uzakrota Balkan Travel Summit 2020” поново буде одржан у Београду, у хотелу „Мона Плаза”. 

Први међународни скуп „Uzakrota Balkan Summit” одржан је пре три године у хотелу „Метропол”, а поред Истанбула, овај догађај је претходних година имао своја успешна издања у Атини и Лондону. 

Оснивач „Uzakrota Travel Summit” Гокхан Ердоган рекао је да је први догађај на Балкану био организован пре три године у Београду и да је од тада српска престоница у фокусу интересовања туристичке индустрије.