четвртак, 21. мај 2020.

Без воде поједини потрошачи на општинама Стари град, Палилулa и Звездарa

Током планираних радова на водоводној мрежи на општинама Стари град и Палилула, сутра ће од 8.30 до 18 сати без воде бити потрошачи у блоку улица оивиченом Цариградском, Војводе Добрњца, Венизелосовом и Гундулићевим венцем, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Истог дана, на општини Звездара од 8 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у улицама 20. октобра, 27. марта, Народног фронта, Гробљанској, Павла Васића, Партизанској, Жикиној, Николе Груловића (од Партизанске до надвожњака у Николе Груловића), Сретена Вукосављевића (насеље Кленак) и у Булевару краља Александра (од Основне школе „Драгојло Дудић” до Партизанске), као и потрошачи у улицама Босанска, Сарачка, Девојачка, Момачка, Хазарска, Источно селиште, Народног фронта (од Првомајске до Павла Васића), Павла Васића (од Народног фронта до Маге Магазиновић) и у Булевару краља Александра (од пијаце Мали Мокри Луг до Устаничке).

Такође, на овој општини сутра ће од 8.30 до 18.30 сати без воде бити потрошачи и у Једренској улици, Ђевђелијској (од Тршћанске до Живка Карабиберовића) и Бранка Крсмановића (од Булевара краља Александра до Ђаковачке).

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

Из овог предузећа апелују на потрошаче да припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.