субота, 23. мај 2020.

Радови на водоводној мрежи на Чукарици, Палилули и Вождовцу

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Чукарица, у понедељак, 25. маја, од 8 до 20 сати без воде ће остати потрошачи у Радничкој улици (од броја 1 до броја 7), саопштавају из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Истога дана, на општини Палилула, због планираних радова у понедељак од 22 сата до уторка до 14 сати, без воде ће остати потрошачи у насељима Карабурма, Вишњица, Крњача, Котеж, Овча и Борча (лева обала Дунава).

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Вождовац, у уторак, 26. маја, од 8.30 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у Улици 2. српске армије (од Генерала Љубомира Милића до Генерала Владимира Кондића).

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне, а из овог градског предузећа моле потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.