петак, 31. јул 2020.

Kампања „Ер Србије” за умрежавање и јачање туристичке понуде Београда и Србије

Национална авио-компанија Републике Србије „Ер Србија” покренула је програм под називом „Keep boаrding” (Настави са укрцавањем) да би својим путницима омогућила атрактивне попусте на различите услуге током боравка у Београду и Србији, саопштено је из Туристичке организације Београда.

Путници који сачувају бординг карту са лета „Ер Србије” којим су дошли у српску престоницу биће у прилици да остваре попусте на хотелски смештај, услуге у ресторанима и кафићима, туристичке атракције, посете музејима и превозне услуге. Више информација о пројекту „Настави са укрцавањем” и партнерима који нуде попусте, путници могу пронаћи на порталу „Ер Србије”. Програм је за кратко време изазвао велико интересовање потенцијалних партнера, тако да се до сада већ неколико десетина њих прикључило „Ер Србији” на заједничком пројекту умрежавања и јачања туристичке понуде Београда и Србије.

 – Желели смо да креирамо додатну вредност за путнике и омогућимо им да за цену карте добију заокружен и комплетан доживљај путовања, а не само превоз до дестинације. Циљ нам је такође да допринесемо бржем опоравку угоститељског сектора који је, као и авио-индустрија, један од најугроженијих услед пандемије вируса корона. Београд има много тога да понуди својим посетиоцима и верујемо да ћемо овим пројектом дати подстицај јачању економске активности у престоници – изјавио је Јиржи Марек, директор за комерцијалу и стратегију „Ер Србије”.

За остваривање привилегија и попуста путницима је потребна оригинална бординг карта са лета „Ер Србије” коју ће у року од недељу дана од доласка у Србију, заједно са личним документом, показати на изабраном месту. Бординг карту може употребити само власник, а породице показивањем једне бординг карте остварују право на попуст за све чланове.