среда, 21. октобар 2020.

Измена режима рада јавног превоза у Првомајској

Током извођења радова на реконструкцији водоводне мреже у Првомајској у Земуну (фаза 4), на делу између Херцеговачке и Железничке улице, од сутра до 12. новембра доћи ће до промена у раду појединих линија јавног превоза. Како је саопштио Секретаријат за јавни превоз, радови ће се изводити у поменутом делу Првомајске у десној коловозној траци ка граду, без заузећа раскрснице Првомајске, Херцеговачке и Рада Кончара. Током ове фазе, Првомајска улица ће у зони радова бити једносмерна и то у смеру ка окретници „Земун (Нови град)”.

Возила са линија јавног превоза 15, 15Н и 78 ће у смеру ка окретници „Земун (Нови град)” саобраћати редовном трасом, док ће у смеру ка граду саобраћати: Првомајском – Херцеговачком – Крајишком – Железничком – Првомајском и даље редовно. Возила са линије 18 ће у смеру ка окретници „Земун (Бачка)” саобраћати редовном трасом, док ће у смеру ка окретници „Медаковић 3” саобраћати улицама: Угриновачком, Горњоградском, Првомајском и даље редовном трасом. На линијама 45 и 612 возила ће ићи у оба смера редовном трасом. 

На измењеном делу трасе возила ће користити сва постојећа стајалишта, као и привремено стајалиште „Горњоградска 1” за линију 18 у истоименој улици, око 50 метара после раскрснице са Угриновачком.