недеља, 25. октобар 2020.

Радови на водоводној мрежи

Екипе ЈКП „Београдски водовод и канализација” изводиће радове на редовном испирању водоводне мреже у општини Савски венац од 26. до 31. октобра.

Како је најављено из „Београдског водовода и канализације”, од 22 до 6 сати могућу појаву повећане мутноће воде, повременог прекида у снабдевању и умањеног притиска воде осетиће следећи потрошачи: 26. и 27. октобра, у улицама Херцеговачкој, Карађорђевој, Гаврила Принципа, Балканској, Адмирала Гепрата, Савској, Сарајевској (са припадајућим бочним улицама); 27. и 28. октобра, у улицама Кнеза Милоша, Немањиној, Ресавској, Светозара Марковића и у рејону оивиченом улицама Кнеза Милоша, Масариковом, Краља Милана, Булеваром ослобођења и ауто-путем; 28. и 29. октобра, у рејону оивиченом делом ауто-пута, Булеваром кнеза Александра Карађорђевића, Незнаног јунака, Рајка Митића и Улицом Љутице Богдана; 29. и 30. октобра, у Булевару војводе Мишића, Васе Пелагића, Сање Живановић, насељу Сењак, делу Топчидерског брда, делу Дедиња, рејону оивиченом Булеваром војводе Путника, Ужичком и Улицом Теодора Драјзера; 30. и 31. октобра, у рејону оивиченом делом Булевара кнеза Александра Карађорђевића, Михаила Аврамовића, Краљице Ане, Црнотравском, Незнаног јунака и у делу Булевара патријарха Павла до Гардијске и Топчидерске улице.

Из овог предузећа захваљују грађанима на стрпљењу и разумевању. Радови на редовном испирању водоводне мреже, који се обављају неколико пута у току године, обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде задовољавајућег квалитета. 

Због превезивања кућних прикључака на новоположену водоводну мрежу у општини Врачар, 26. октобра, од 8 до 24 сата без воде ће остати потрошачи у Невесињској улици.

Због планираних радова на водоводној мрежи у општини Врачар, сутра ће од 8.30 до 18 сати без воде остати и потрошачи у следећим улицама: Војводе Хрвоја, Симе Игуманова (од Војводе Хрвоја до Ријечке) и Михаила Гавриловића (од Војводе Хрвоја до Симе Игуманова).

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна.

Из овог предузећа апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.