четвртак, 12. новембар 2020.

„Караван зимнице” наредног викенда на пијаци „Земун”

Пијачни караван зимнице овог викенда, 14. и 15. новембра, биће организован на пијаци у Земуну. Сви посетиоци земунске пијаце, поред свежег воћа и поврћа, имаће прилику да пазаре и домаће производе припремљене по традиционалној рецептури, по приступачним ценама.  

Разноврсна понуда здравих и квалитетних намирница пружиће могућност свим суграђанима да набаве широк асортиман ајвара, укусних и здравих зимских салата, компота, пекмеза, сирупа, сувог воћа, сокова, меда, вина, ракије и многе друге специјалитете по приступачним ценама. Организацијом „Каравана зимнице”, Јавно комунално предузеће „Градске пијаце” показује да у сваком сегменту брине о потребама савременог потрошача и да представља значајну карику у пласману аутентичних домаћих производа. „Каравани зимнице” организују се сваког другог викенда на другој пијаци која послује у саставу предузећа, како би традиционална зимница припремљена од висококвалитетног локално гајеног поврћа и воћа била доступна суграђанима у свим деловима града. 

„Градске пијаце” које негују висок степен одговорности и према купцима и према продавцима, подсећају посетиоце београдских пијаца да остану одговорни, да одржавају препоручену физичку дистанцу, као и да носе заштитне маске.

Улаз на манифестацију је слободан.