четвртак, 19. новембар 2020.

Рекордних 90.000 корисника на порталу и апликацији е.Сандуче

Акција додатног попуста од четири одсто на електронско плаћање редовних рачуна наишла је на велико интересовање, што је утицало на повећање броја регистрованих корисника на мобилној апликацији и веб-порталу е.Сандуче, саопштено је из ЈКП „Инфостан технологије”.

Како се наводи, за само пет месеци, рекордних 90.000 корисника своје рачуне плаћа потпуно безбедно само једним кликом и платним картицама, са било ког места и у било које време. Са циљем да се заштите корисници, а пратећи најновије дигиталне трендове, обезбеђено им је да најбрже, најбезбедније и најјефтиније добијају и плаћају рачуне обједињене наплате, без икакве накнаде и без чекања у редовима.

Корисницима је обезбеђен додатни промотивни попуст на електронско плаћање редовних рачуна током новембра и децембра. Корисници који до краја године на апликацији и порталу е.Сандуче изврше електронско плаћање октобарског или новембарског месечног рачуна са сачуваним подацима Mastercard платне картице, остварују додатних четири одсто попуста на целокупни износ наредног месечног рачуна. Додатни попуст корисници остварују поред свих редовних попуста ЈКП „Инфостан технологије” од  пет, шест и седам процената и субвенција од 10 до 30 одсто. Од потенцијалних 25.000 корисника, до сада је право на додатни попуст остварило 5.500 корисника, због чега из овог предузећа позивају кориснике да до краја децембра остваре јединствену, промотивну уштеду од четири одсто, те на тај начин умање износе својих рачуна.

Интересовање за безбедно електронско плаћање рачуна на мобилној апликацији и веб-порталу е.Сандуче расте свакодневно. ЈКП „Инфостан технологије” је ослушкивало потребе, утиске и задовољство корисника, по чијим препорукама је обезбедило бројне додатне функционалности.

Због великог интересовања корисника за плаћање рачуна само једним кликом, омогућили смо плаћање рачуна Visa, Mastercard, Maestro и Dina платним картицама, као и плаћање платним картицама издатим у иностранству. Након сваке уплате корисници добијају потврду о успешности извршене трансакције на своју имејл адресу, након чега им је на порталу у статусу назначено да је рачун плаћен. Искључење слања рачуна путем поште допринело је заједничком очувању животне средине и рационалнијој употреби ресурса. Такође, ЈКП „Инфостан технологије” је као водеће информатичко предузеће осмислило јединствени QR код за бесплатно преузимање мобилне апликације е.Сандуче.

Заштитите себе и своје најближе од изложености вирусу COVID-19, преузмите мобилну апликацију е.Сандуче на „Google Play store” и на „App store” и плаћајте безбедно своје рачуне мобилним телефоном, без икаквих додатних трошкова, наводе из ЈКП „Инфостан технологије”.