уторак, 1. децембар 2020.

Радови на водоводној мрежи на Старом граду, Врачару и Звездари у четвртак

Због стављања у функцију новоположеног цевовода на општини Стари град, у четвртак, 3. децембра, од 8 до 24 сата без воде ће бити потрошачи у Цара Душана (од Тадеуша Кошћушка до Дубровачке), Јеврејској (од Цара Душана до Високог Стевана) и Браће Барух (од Високог Стевана до Цара Душана), саопштавају из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Истога дана, због планираних радова на водоводној мрежи на општини Врачар, од 8.30 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у Баба Вишњиној улици (од Његошеве до Крунске), док ће на општини Звездара од 8 до 24 сата без воде бити и потрошачи у Улици Светог Климента.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне. Из „Водовода” апелују на потрошачи да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.