петак, 4. децембар 2020.

Радно време београдских пијаца

У складу са новим мерама Владе Републике Србије у циљу сузбијања ширења вируса COVID-19, све пијаце које се налазе у систему ЈКП „Градске пијаце” од понедељка до петка радиће до 17 часова, док ће у данима викенда радно време пијаца бити скраћено до 15 часова, саопштавају из овог градског предузећа.

Од момента када су ради превенције и заштите од вируса корона у Србији почеле да се уводе и спроводе прве мере, ЈКП „Градске пијаце” брине о својим купцима и продавцима и њиховој безбедности, поштовањем и применом свих прописаних и препоручених мера. Омогућено је снабдевање, али на одговоран начин, како би се купцима омогућила куповина омиљених намирница, а продавцима директан пласман и континуитет у раду.

ЈКП „Градске пијаце” апелује на све наше суграђане који долазе на београдске пијаце, да се и даље придржавају мера Владе Републике Србије, да држе прописану дистанцу приликом обављања куповине, као и да носе заштитне маске.

Из овог градског предузећа још једном подсећају све суграђане колико је важна превенција, јер се само заједничким снагама и одговорношћу може помоћи у спречавању даљег ширења овог вируса.