уторак, 23. фебруар 2021.

Отворено првенство града у спортској гимнастици за средњошколце

Отворено првенство града Београда у спортској гимнастици у школској 2020/2021. години, за ученике и ученице од I до IV разреда средњих школа, одржаће се 26. фебруара у Гимнастичком клубу „Победник”. Покровитељ је Секретаријат за спорт и омладину, а организатор Београдска асоцијација за школски спорт.

Детаљне информације (пропозиције, распоред такмичења, пријаве, изјаве родитеља, епидемиолошке инструкције и мере заштите) објављене су на сајту БШС www.skolskisport.rs у рубрици „Спортови”. Због епидемиолошких мера, на такмичењу је забрањено присуство публике. Из тог разлога, свима који то желе омогућено је да на сајту www.skolskisport.rs и Фејсбук страници „Skolski Sport” путем линка прате директан пренос такмичења.

Место одржавања такмичења је Гимнастички клуб „Победник”, Булевар војводе Мишића 14, Београдски сајам – Хала 4, а почетак такмичења заказан је за 9 часова. Такмичење за прву и другу категорију ће се одржавати у четворобоју, а за трећу и четврту категорију у петобоју, наведено је у саопштењу Секретаријата за спорт и омладину.