уторак, 23. фебруар 2021.

Уручена донација Прихватилишту за одрасла и стара лица

Градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић уручила је данас донацију Прихватилишту за одрасла и стара лица коју је обезбедила компанија „Имлек”.

– Дан социјалне правде нас подсећа на нашу обавезу, али и трајно опредељење градње друштва једнаких шанси за све грађане. Зато се током читаве године боримо да створимо друштво у којем је искорењено сиромаштво и у којем се боримо за нулту толеранцију против свих облика насиља, али и за добробит свих грађана Београда. Желим да захвалим компанији „Имлек” на донацији како Прихватилишту за децу тако и Прихватилишту за одрасла и стара лица с обзиром на то да су у овим установама наше најрањивије групе грађана – истакла је Наташа Станисављевић. 

Она је додала да показатељи о томе како и колико бринемо о њима јесу одраз зрелости Града Београда и друштва.

– Желим да позовем и друге друштвено одговорне компаније да, кад год могу, уруче донацију јер су им врата ова два прихватилишта увек отворена. Увек ћемо ценити све оно што можемо да прихватимо као донацију – навела је градска секретарка за социјалну заштиту.  

Компанија „Имлек” донирала је тону и по млека и јогурта за оба прихватилишта.

Догађају су присуствовали и регионални менаџер комуникација и корпоративних послова компаније „Имлек” Марија Маловић и директорка Прихватилишта за одрасла и стара лица Невенка Никић Симатковић.