четвртак, 13. мај 2021.

Уручене награде у оквиру манифестације „Миљеник потрошача 2021”

Помоћник градоначелника Андреја Младеновић отворио је данас у Скупштини Града Београда манифестацију „Миљеник потрошача 2021” коју организује „Моја Србија”. Ова манифестација има за циљ подстицање домаће производње, а награде се додељују на основу гласова потрошача. Младеновић је и том приликом доделио прву награду и захвалио домаћим произвођачима на истрајности и успешном пословању у претходној години. 

– Ово је можда прекретница да поново почнемо да обележавамо успехе домаћих компанија. У претходном периоду смо највише пажње посвећивали здравственим радницима, али не смемо заборавити да су сви они који су учествовали у производњи и привреди допринели превазилажењу ове кризе. „Моја Србија” је партнер са којим Град Београд сарађује 12 година и управо на овом месту је додељено много награда. Овог пута додељује се награда која је сачињена од емоција и везаности грађана према производима – истакао је Младеновић.

Он је рекао да се нада да ће „Моја Србија” наставити са промоцијом домаћих производа и тако бити препозната од грађана за најбољи избор. Такође, Младеновић је „Пошти Србије” доделио прву награду у категорији Транспорт и услуге, а све додељене награде ће бити актуелне до 2023. године. 
Заменик градског секретара за привреду Раденко Дурковић је награде доделио компанијама „Бамби”, „Форма идеале”, али и Винарији „Рубин”.
Директрока „Центра потрошача Србије” Вера Вида уручила је награде компанијама „Дијамант”, „Златиборац” и „Зајечарско пиво”.

Председник Удружења „Моја Србија” Милан Ристић доделио је ову награду „Дунав осигурању” и компанији „Нестле”.