среда, 29. септембар 2021.

Најава програма у области спорта и рекреације

Асоцијација „Спорт за све”, Савез за рекреацију и фитнес Београда и Спортско-пењачки савез Београда, под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину Града Београда, припремили су богат рекреативни програм за све заинтересоване Београђане, саопштено је из овог секретаријата.

Такође, ФК „Црвена звезда” омогућиће заинтересованим грађанима обилазак Музеја „Црвене звезде”, у оквиру којег је и трофејна сала, уз стручно вођење кустоса.

Савез за рекреацију и фитнес Београда организује 2. октобра манифестацију „Мали вежбачи” од 9 до 11 часова на Ади Циганлији (код Округлог купатила) – код старта Женске трке.

Асоцијација „Спорт за све” организује 2. октобра у 12 часова манифестацију „Добро дошли комшије” у Барајеву, језеро Дубоки поток. Максимални број пријављених учесника је сто. Заинтересовани се могу пријавити на имејл-адресу sportaso@sbb.rs.

Такође, биће организовано и „Пешачење до здравља” 3. октобра у 11 часова на Ади Циганлији, где ће се промовисати пешачење као једноставна и свима доступна физичка активност, делити промотивни материјали и обележити Светски дан пешачења. Заинтересовани се могу пријавити на имејл-адресу sportaso@sbb.rs.

Спортско-пењачки савез Београда презентоваће спортско-пењачке дисциплине („тежинско”, „брзинско” и „болдер” пењање) на вештачкој стени 1. октобра, од 10 до 14 сати, у Улици Виктора Игоа, у затвореном простору – сала.

„Болдер” пењање ће се одржати 3. октобра од 10 до 14 сати на Сењаку, а потребно је пријавити се на број телефона: 065/2650-571 („Блек рок”) и Земун (063/247-815).

Музеј ФК „Црвена звезда” организоваће обилазак трофејне сале музеја од 4. до 9. октобра, од 10 до 16 часова, уз стручно вођење кустоса, као и евентуални излазак на ВИП галерију, одакле је могуће видети цео стадион. Кустос музеја је Предраг Тркуља. Пријаве заинтересованих примају се путем телефона: 011/2067-773.