четвртак, 27. јануар 2022.

Радови на водоводној мрежи на територији општина Стари град, Врачар, Раковица и Земун

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Стари град, у петак, 28. јануара, од 8.30 до 24 сата без воде ће остати потрошачи у Михизовој, Улици Светозара Милетића, Панчевачкој, Миће Поповића и Дунавској улици (од Жоржа Клемансоа до Светозара Милетића), саопштено је из Јавног комуналног предузећа „Београдски водовод и канализација”.

У околним улицама доћи ће до умањења притиска, а за најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна. Из предузећа апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

Истог дана, од 8 до 18 сати без воде ће бити и потрошачи у Милешевској (од Радослава Грујића до Кнеза од Семберије) и Лозничкој улици због стављања у функцију новоположеног цевовода на општини Врачар.

Воду неће имати ни потрошачи у Челебићкој, Варешкој, Божидара Стојановића, Чајничкој и околним улицама у петак, 28. јануара, од 8 до 16 сати због планираних радова на водоводној мрежи на општини Раковица.

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Земун, истог дана од 8.30 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у Банијској улици (од Угриновачке до броја 54).

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.