уторак, 24. мај 2022.

Без воде делови Барајева, Лазаревца и Чукарице

Због радова „ЕПС Дистрибуција” Београд и прекида у снабдевању електричном енергијом објекта београдског водоводног система, у четвртак, 26. маја, од 8 до 20 сати повремене прекиде у водоснабдевању и умањен притисак имаће потрошачи у деловима општина Барајево, Лазаревац и Чукарица, најављено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Повремене прекиде у водоснабдевању имаће потрошачи у Барајеву – Ненадовац, Глумчево брдо, Дражановац, Стара Липовица, Пландиште, Гунцате, Стражарија, Караула, Средњи крај, Гај, Равни гај, Барајево, Мељак, Баћевац, Шиљаковац, Вранић, Тараиш, Бождаревац, Велики Борак, Бељина и Лисовић, такође и потрошачи у Лазаревцу – Лесковац, Степојевац и Врбовно, као и потрошачи на Чукарици – Улица 1. маја – Велика Моштаница.

Због стављања у функцију новоположеног цевовода у општини Раковица, у четвртак, 26. маја, од 8 до 24 сата без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Хајдук Вељковој, Кнежевачкој, Славка Родића, Стевана Луковића, Маричкој, 14. октобра, 2. септембра, Стражевичкоја, Димитрија Коњовића, Милоша Богићевића и Првобораца.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне. 

Из овог предузећа апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs .