среда, 23. новембар 2022.

Бесплатне улазнице за позоришне представе на Звездари

У оквиру пројекта „Култура за Звездарце”, који се финансира средствима из буџета ГО Звездара за пројекте у области културе у 2022. години, више од 2.500 бесплатних улазница биће подељено за позоришне представе. Улазнице могу да добију пензионери са пребивалиштем на територији Звездаре и то за седам позоришних представа које се играју на сценама Театра „Вук”. 

Овим пројектом Театар „Вук” у сарадњи са Градском општином Звездара жели да допринесе повећању приступачности културних садржаја својим суграђанима, пензионерима, као и припадницима најосетљивијих друштвених група.

Представе за које ће заинтересовани моћи да преузму улазнице су: „Ја сам Акико”, „Сећање воде”, „Заборављене”, „Не може нам нико ништа, јаче смо од судбине”, „Човјек висине”, „Не оклевај, импровизуј” и „Балон”.

Распоред представа у предстојећем периоду: 

– 29. новембар – „Ја сам Акико”, сцена „Култ” (150 улазница); 
– 7. децембар – „Заборављене”, сцена „Алексанадар Поповић” (350 улазница), 
– 8. децембар – „Сећање воде”, сцена „Александар Поповић” (350 улазница).

Информације о представама могу се наћи на следећем линку: https://bilet.teatarvuk.rs/repertoar.php#danas 

Резервације нису могуће. Потребно је доћи лично и на увид донети документ са доказом о пребивалишту на територији општине Звездара, као и последњи чек од пензије. Један гледалац може узети највише две улазнице.

Подела бесплатних улазница за представу „Ја сам Акико” почиње данас у Шалтер сали Градске општине Звездара – шалтер број 3, од 10 до 14 часова.