уторак, 24. јануар 2023.

Радови на водоводној мрежи

Због планираних радова на водоводној мрежи у општини Палилула, у четвртак, 26. јануара, од 8 до 24 сата без воде ће остати потрошачи у појединим улицама на територији те општине, најављено је из ЈКП-а „Београдски водовод и канализација”.

Како се наводи, без воде ће остати потрошачи у улицама Ивана Милутиновића (непарна страна), од Петра Драпшина до Ваљевског одреда, Ваљевског одреда (непарна страна), од Ивана Милутиновића до ЈНА, ЈНА (парна страна), од Ваљевског одреда до Трга ослобођења, 27. марта, Првог маја, Трг ослобођења, Соње Маринковић, Личкој, Бањској, Војвођанској, Нишкој и околним улицама.

Због планираних радова на водоводној мрежи у општини Барајево, такође у четвртак, од 8.30 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Багрданској, Симе Марковића, Железничкој, Поцеринској, Школској, Западној, Драгомира Миловановића Мирка, Светосавској од броја 50 до броја 60 и Мике Ћурчића од броја 1 до броја 45.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су ауто-цистерне.

Из овог предузећа апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП-а „Београдски водовод и канализација” на број телефона 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.