петак, 26. мај 2023.

Планирани радови на водоводној мрежи

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Раковица, у понедељак, 29. маја, од 8 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Александра Војиновића, Љубише Јеленковића, Славка Миљковића, Браће Милошевић, Патин мајдан, Деловима, Душице Спасић, Иванградској, Јужноморавској, Луговачкој, Лабуда Шћековића и Светог Луке.

Такође, како је саопштио „Београдски водовод и канализација”, радове је најавила и „ЕПС Дистрибуција”, због чега ће доћи до прекида у снабдевању електричном енергијом више објеката београдског водоводног система на општини Вождовац. Истог дана од 8 до 15 сати без воде ће остати потрошачи у Улици пут за Марковиће, у насељу Рипањ.

Радови су предвиђени и на водоводној мрежи у општини Нови Београд, те ће у уторак од 8 до 18 сати без воде остати потрошачи у Улици Тадије Сондермајера. 

На водоводној мрежи у Вождовцу радиће се истог дана, те ће од 8 до 18 сати без воде остати потрошачи у Улици војводе Пријезде (од Господара Вучића до Раде Кончара). 

За најнужније потребе обезбеђене су цистерне с водом за пиће, а моле се потрошачи да припреме неопходну залиху. 

Све додатне информације могу се добити у Сервисном центру Града Београда на број телефона 11-0-11 или на бесплатни број 0800 11-00-11 за све позиве из фиксне телефоније, као и на веб-адреси www.bvk.rs.